JIP Zoetermeer

Bij het JIP (Jongeren Informatie Punt) kun je terecht voor informatie en advies. We zijn er voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar. Het kost niks en alles wat we doen is vertrouwelijk. meer informatie / more information

Nieuws

Sense spreekuur Zoetermeer tijdelijk bij JIP Den Haag

Per januari gaat het JIP verhuizen naar het FORUM aan het Stadhuisplein. Het JIP opent haar deuren weer op 19 januari.

Omdat het JIP in januari gesloten is zal het Sense spreekuur tijdelijk op de maandag bij JIP Den Haag (Amsterdamse Veerkade 17A) plaatsvinden. Je kunt bellen voor een afspraak naar 070-3655930. Vanaf 29 januari zal het Sense spreekuur weer plaatsvinden bij JIP Zoetermeer op haar nieuwe locatie in het FORUM.

Het Sense spreekuur is er voor jongeren van 12 tot en met 24 jaar. Je kunt er terecht voor al je vragen over seksualiteit, vrijen en voorbehoedsmiddelen. Maar je kunt er ook terecht voor een gratis soa- en zwangerschapstest, de morning-afterpil of een anoniem recept voor de pil.

Maak een afspraak:
Voor al je vragen, een soa-test, zwangerschapstest, de morning-afterpil of een recept voor de pil heb je een afspraak nodig. Bel met 070- 3655930 om een afspraak te maken. Heb je een ‘spoedgeval‘ dan kun je ook zonder afspraak binnen lopen, we kijken dan of er nog plek is, maar je zal dan wel even moeten wachten.

Meer informatie over het spreekuur en hoe een Soa-test in zijn werking gaat lees je hier.

 

Waar kunnen we je mee helpen?

Veel gezocht:

Contact

079 - 331 00 55
06 - 15 888 955

Openingstijden:

Het JIP is vanaf 19 januari weer elke werkdag geopend van 13:00 – 17:00 uur in het Forum aan het Stadhuisplein.

Vanwege de Open dagen is het JIP gesloten op donderdag 25 en vrijdag 26 januari.