JIP Zoetermeer

Bij het JIP (Jongeren Informatie Punt) kun je terecht voor informatie en advies. We zijn er voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar. Het kost niks en alles wat we doen is vertrouwelijk. meer informatie / more information

Voor professionals

Werkt u met jongeren?
Het JIP ondersteunt naast jongeren en ouders ook beroepskrachten die met jongeren en ouders werken. Op het gebied van jongeren heeft het JIP een goed overzicht van de sociale kaart Zoetermeer. We denken graag met u mee in een casus.

Wilt u flyers/posters van het JIP en onze verschillende spreekuren ontvangen, stuur dan een mail naar info@jipzoetermeer.nl voor meer informatie.

Wilt u uw kennis en vaardigheden bijspijkeren met een workshop of voorlichting? Bekijk ons aanbod en neem contact op: 079-3310055 of info@jipzoetermeer.nl

Het JIP geeft viermaal per jaar een nieuwsbrief uit. Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, ons trainingsaanbod, praktijkvoorbeelden en informatie gericht op de ondersteuning van jongeren. Klik rechts van de pagina op de knop ‘Aanmelden voor JIP-nieuwsbrief’.

Jaarverslag 2016
Bekijk ons Jaarverslag 2016 hier.

 

Waar kunnen we je mee helpen?

Veel gezocht:

Contact

079 - 331 00 55
06 - 15 888 955

Openingstijden:

Het JIP is vanaf 19 januari weer elke werkdag geopend van 13:00 – 17:00 uur in het Forum aan het Stadhuisplein.

Vanwege de Open dagen is het JIP gesloten op donderdag 25 en vrijdag 26 januari.

Belangrijke brochures