JIP Zoetermeer

Bij het JIP (Jongeren Informatie Punt) kun je terecht voor informatie en advies. We zijn er voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar. Het kost niks en alles wat we doen is vertrouwelijk. meer informatie / more information

Nieuws

Geldzorgen?!? Waar loop jij tegenaan?

schermafbeelding-2016-10-04-om-23-38-53

We willen graag weten waar jij tegenaan loopt bij het aanpakken en oplossen van je geldzorgen. Met ons Je Geld en Je Toekomst spreekuur helpen we klanten om hun financiën op een rijtje te zetten. Inzicht en overzicht is de eerste stap.
En als wij er niet uit komen, dan zoeken we een hulpverlener die je ver helpt.

Maar wat nou als je zelf al wel dat overzicht hebt, maar er toch zelf niet uitkomt? Waar zou jij dan hulp bij willen? En van wie?

Of je bent ontevreden over de hulp die je van een hulpverlener of jongerenadviseur kreeg? Vertel het ons alsjeblieft, ook als je ontevreden met het JIP bent. We horen het graag zodat we de hulp aan jongeren met schulden kunnen verbeteren.

Stuur een mailtje naar info@jipzoetermeer.nl  met kort jouw verhaal. 1 van de jongerenadviseurs neemt dan contact met je op voor meer info en misschien kan hij wel met je meedenken over oplossingen voor je financiële hoofdpijn.

Waar kunnen we je mee helpen?

Veel gezocht:

Contact

079 - 331 00 55
06 - 15 888 955

Openingstijden:

Het JIP is vanaf 19 januari weer elke werkdag geopend van 13:00 – 17:00 uur in het Forum aan het Stadhuisplein.

Vanwege de Open dagen is het JIP gesloten op donderdag 25 en vrijdag 26 januari.