JIP Delft

Bij het JIP (Jongeren Informatie Punt) kun je terecht voor informatie en advies. We zijn er voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar. Het kost niks en alles wat we doen is vertrouwelijk. meer informatie / more information

Nieuws

HOEVEEL GELD KRIJG JIJ TERUG VAN DE BELASTINGDIENST?

Heb jij een bijbaantje, vakantiewerk of een betaalde stage gehad in 2016? Dan kun misschien geld terugvragen van de Belastingdienst. Zo hadden we bij het JIP op 1 maart al een jongere die met onze ondersteuning maar liefst €256,- terugkreeg. Grote kans dat dit ook voor jou geldt, want gemiddeld krijgen jongeren per jaar €250,- aan teveel betaalde belasting terug. Zeker de moeite waard toch?!

En vraag je dit geld voor 1 april terug, dan krijg je dit vaak al in de zomer gestort. Een mooi zakcentje voor de zomervakantie dus!

 

Stel: je vindt het lastig om je belastingteruggaaf aan te vragen of je denkt dat je toch niets terugkrijgt? Geen probleem, wij zijn er voor jou! Bij het JIP ondersteunen wij jongeren t/m 25 jaar gratis met het installeren van de “Aangifte 2016” app. En als je niet begrijpt wat de belastingdienst nu met al die moeilijke woorden bedoelt, dan leggen we dat rustig even uit. Kom op maandag t/m vrijdag tussen 13.00u en 17.00u langs bij het JIP. Vergeet dan niet de volgende gegevens mee te nemen:

  • Je jaaropgaaf (of misschien wel meerdere);
  • Je DigiD;
  • Je BSN (burgerservicenummer);
  • Je rekeningnummer.

Waar kunnen we je mee helpen?

Veel gezocht:

Contact

015 - 21 20 248
06 - 15 888 955

Openingstijden:

Bel voor een afspraak met de jongerenadviseur.

E: info@jipdelft.nl

T: 015- 21 20 248