JIP Delft

Bij het JIP (Jongeren Informatie Punt) kun je terecht voor informatie en advies. We zijn er voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar. Het kost niks en alles wat we doen is vertrouwelijk. meer informatie / more information

Nieuws

CMV stagiaires gezocht voor het Productieteam

Wil je niets liever dan Haagse jongeren activeren in hun eigen wijk en hen ondersteunen bij het inzetten van media hierbij?

Het Productieteam is een nieuw project bij JIP Den Haag sinds jan. 2017 en is erop gericht om jongeren te laten participeren in hun wijk, zodat zij meer betrokkenheid krijgen en voelen met hun eigen wijk.  Ook krijgen jongeren met dit project vaardigheden aangereikt waarmee zij meer activiteiten in hun wijk gaan doen, door gebruik te maken van hun eigen kracht en talenten. Het JIP creëert een leerzame omgeving voor jongeren op het gebied van multimedia, social media, talentontwikkeling en het projectgericht werken in teamverband. Tevens willen wij door middel van dit project de naamsbekendheid van het JIP en jeugdwerk in de wijken vergroten.

Wie zoeken wij?
Onze voorkeur gaat uit naar enthousiaste hbo CMV-studenten met kennis en affiniteit op het gebied van digitale media. Bekijk de competenties waar je aan gaat werken in het overzicht Stagecompetenties CMV.

Solliciteer direct of neem contact via info@jipdenhaag.nl onder vermelding van ‘Stage-Productieteam’.

Waar kunnen we je mee helpen?

Veel gezocht:

Contact

015 - 21 20 248
06 - 15 888 955

Openingstijden:

Bel voor een afspraak met de jongerenadviseur.

E: info@jipdelft.nl

T: 015- 21 20 248